vízi zarándoklat

vízi zarándoklat

Jakab út vízen - 1. nap

Budapest - Szentendrei sziget felső spicc

2017. július 21. - saghyb

Ahogy a rocklegendák mondják, én is elhagytam a várost.... amivel persze nincs semmi baj (mármint a várossal), de néha óhatatlanul ki kell lépnünk a hétköznapokból, hogy némi távolságból láthassunk a dolgainkra és önmagunkra. Ehhez nem árt egy kis környezetváltozás, nahát a víznél kevés alkalmasabbat találni!

Ezen a szakaszon  a Duna, pontosabban a Szentendrei kiság a legszebb arcát mutatja. Ráadásul kényelmes is: lehet találni vendéglőket, büféket, visszasírom még ezt a kiszolgálást a későbbiekben!

Ez a nap a ráhangolódásé volt: átállni a szokásos hétköznapok tempójáról a hullámok, a folyó ritmusára, elkezdeni meghallani a saját gondolatainkat. Szép nap volt, valahogy az ötlött fel bennem, hogy tégy engem a békéd eszközévé. Ebben van talán a legnagyobb szükségem most munícióra. Ezen a csapáson megyünk tovább!

(Elnézést az esetleges elütésekért, igen aprók a szövegszerkesztő betűi a telefonon. A szemüvegemért pedig végképp semmi kedvem nem volt visszamenni a sátorba!)

20170721_120039.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vizizarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr4412679469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása