vízi zarándoklat

vízi zarándoklat

A Viator Egyesület

... avagy szép magyarsággal: professzionalizálódunk!

2019. január 09. - saghyb

Főiskolás társam, Molnár András József révén az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehetek a Viator Egyesület munkájában. Minden kihívás pozitív izgalmat jelent: milyen jót fog hozni az életembe? És egyúttal egy kis félelmet is: meg fogok felelni? Nyilván azon leszek, hogy jól süljön el a dolog...

Mindenesetre, jól indul: megismertem jópár vidám, elkötelezett, úton lévő embert. Nem elhanyagolható zarándokmúlttal rendelkeznek és fel tudnak mutatni jópár sikeres projektet. Szóval, lesz kitől tanulni. Azt remélem, hogy ebben a közegben a vízi zarándoklatoknak is reális esélyük van arra, hogy kilpjenek a one-man-show kategóriából. Egyelőre ezek a célkitűzések, úgy gondolom, hamarosan jöhet egy terv az idei szezonra!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizizarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr4714550242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása