vízi zarándoklat

vízi zarándoklat

1Úton Nemzetközi Zarándoknap, 2018. augusztus 25.

Nepomuki Szent János Vízizarándoklat

2018. április 04. - saghyb

1uton.jpgIdén is megrendezésre kerül az 1Úton Nemzetközi Zarándoknap. Tavaly nekem már majdnem összejött, de akkor végül összeakadt a családi nyaralással. Idén viszont szabad a pálya, tervbe van tehát véve a kiemelt szakaszként meghirdetett Nepomuki Szent János Vízizarándoklat a Karva (Karvany nad Dunajom) - Esztergom szakaszon.

Hab a tortán, hogy esztergomi főiskolai szervezkedés eredményeként, közös találkozó van kilátásban a városba befutó, Molnár J. András barátunk által vezetett, Letkés-Esztergom gyalogos zarándok csapattal. Ami pedig a motivációt illeti, az idei zarándoknapot az édesanyákért ajánljuk fel, szerintem nem nehéz azonosulni vele.

Amennyiben valaki gondolkodik egy közös csorgásban, célszerű elkezdeni szervezni! Előre látható, hogy egy ilyen napon, ráadásul augusztus második felében, korlátozottan lesznek csak elérhetők kölcsönözhető hajók.

További infók a legautentikusabb forrásból:

http://1uton.mariaut.hu/cikk/30338/Kravany_nad_Dunajom_Karva__Esztergom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vizizarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr7013810010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása